غلامحسین اکبری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استخرهای چاه های ۲ منظوره بیشتر مستطیل شکل بوده و در نقاطی مشرف به زمین های زراعی احداث شده است.
وی بیان کرد: در این استخرها در صورتی میتوان ماهی قزل آلا پرورش داد که آب ورودی علاوه بر داشتن شرایط لازم جهت پرورش به میزانی باشد که در طول شبانه روز حداقل ۵۰% آب استخر تعویض شود.
رییس اداره شیلات بروجرد اظهار کرد: ظرفیت تولید هر استخر ۲ منظوره به میزان آب چاه بستگی دارد به عنوان مثال چاهی با آبدهی ۲۰ لیتر در هر ثانیه میتواند یک استخر ۲ تنی ماهی قزل آلا داشته باشد در صورتی که چاه با آبدهی ۴۰ لیتر در ثانیه یک استخر چهار تنی را پوشش میدهد.
اکبری اضافه کرد: تعداد بچه ماهی مورد نیاز به ازاء هر تن تولید چهار هزار قطعه بوده که با اضافه کردن ۱۰ درصد تلفات احتمالی باید برای تولید هر تن ماهی قزل آلا چهار هزار و ۴۰۰ قطعه بچه ماهی به وزن تقریبی پنج گرم تهیه شده که تراکم ماهیان در این حالت ۷۰ تا ۱۰۰ قطعه در هر متر مربع است.
وی یادآور شد: اصول پرورش ماهی و غذا دهی به ماهیان در استخرهای ۲ منظوره با اصول کلی پرورش ماهی قزل آلا یکسان است.
رییس اداره شیلات بروجرد ادامه داد: ۴۱ مزرعه پرورش و تکثیر ماهی سردآبی با اشتغالزایی ۶۰۰ نفر در این شهرستان فعال است و سالانه بیش از سه هزار تن ماهی در مجتمعهای پرورش آبزیان شهرستان بروجرد تولید میشود.