احسان احمدپور رسماً از سال 1395 تولید و پرورش زالو را شروع کرده است و یکی از کار آفرین های موفق استان قزوین است.
گونه پرورشی زالو در ایران گونه اوریان تالیست که به زالوی سبز شمال معروف است و تنها گونه زالوی سبز در ایران تولید میشود در حالی که در اروپا و کشورهای دیگر گونهای زالو به نام وربانا مورد استفاده قرار میگیرد. این موضوع در حالی است که گونه زالوی سبز ایرانی با ۱۳۱ آنزیم بهترین نوع زالو در دنیا به گفته خود آنهاست اما متاسفانه نتوانستیم گونه زالوی سبز ایرانی را جهانی کنیم تا علاوه بر تولید و پرورش آن به صادرات آن بپردازیم.
یکی از معضلات در صنعت تولید و پرورش زالو تخصص نداشتن افراد در این زمینه است به طوری که هر فردی از آرایشگر گرفته تا عطار بدون توجه به علم زالو درمانی به خود اجازه ورود به این صنعت را میدهند و کار خود را زالو درمانی مینامند در حالی که این افراد زالو انداز هستند و برخی برای سود بیشتر از زالو های وارداتی قاچاق که منبع ویروس های خطرناک مثل هپاتیت و ایدز هستند استفاده میکنند.
احمدپور عنوان میکند: حمایت کردن ارگانهای دولتی از تولید کنندگان داخلی باعث میشود فردی که قصد تولید و کار آفرینی در هر شغلی دارد با انگیزه بیشتری به سمت تولید ملی برود که متاسفانه حمایت های لازم در این خصوص رضایت بخش نیست.